Beživotno tijelo Chestera Benningtona pronađeno je u jutarnjim satima u jednoj privatnoj rezidenciji u Los Angelesu.


Frontmen američkog rock-sastava Linkin Park, Chester Bennington, pronađen je mrtav u privatnoj rezidenciji u Los Angelesu. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u četvrtak ujutro. Iako još nije potvrđen uzrok smrti, TMZ javlja kako si je 41-godišnji Bennington život oduzeo vješanjem.

Vezani članci Slika nije dostupna Okružen najmilijima, ali i policijiom: Pokopan frontmen Linkin Parka Slika nije dostupna Nećete vjerovati ovom omjeru snaga

Iza njega ostalo je šestero djece koje je dobio tijekom dvaju brakova. Godinama se borio s ovisnošću o drogama i alkoholu. U jednom od intervjua koje je svojedobno dao izjavio je kako je razmišljao o samoubojstvu jer ga je kao dijete zlostavljao jedan stariji muškarac. Pjevač je bio izuzetno blizak s Chrisom Cornellom koji si je život oduzeo u svibnju.

Fanovi benda već su se počeli opraštati od Chestera putem društvenih mreža. "Hvala ti na prvom koncertu u mom životu i na utjecaju koji je glazba Linkin Parka imala na mene. Nikada nećeš biti zaboravljen!" poručila mu je jedna shrvana obožavateljica putem Twittera.