"Kako jaka fotografija"

Dosad neviđene fotografije kraljice Elizabete sve su dirnule do suza, a pokazuju kada je to bila najsretnija

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta, princ Philip, princeza Anne i kralj Charles Kraljica Elizabeta i kralj Charles Kraljica Elizabeta s obitelji Kraljica Elizabeta s obitelji Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 12 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 13 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 11 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 9 Kraljica Elizabeta i psi korgiji - 5 Kraljica Elizabeta II. - 6 +19 Kraljica i premijerka Galerija

Na službenom profilu britanske kraljevske obitelji na Instagramu objavljene su dosad neviđene fotografije kraljice Elizabete, koje su dirnule i raznježile njezine obožavatelje.

Britanska kraljevska obitelj objavila je dirljive i dosad neviđene fotografije kraljice Elizabete, koje prikazuju neke od njezinih najsretnijih trenutaka u životu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

"U sjećanje na Njezino Veličanstvo Kraljicu" stoji uz fotografiju Elizabete na kojoj uživa u šetnji svojom voljenom Škotskom te uz fotografiju na kojoj nasmiješena pozira s roditeljima, kraljem Đurom VI. i kraljicom majkom, sestrom princezom Margaret te sa svojim suprugom, vojvodom od Edinburgha u Buckinghamskoj palači.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)


 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

"Ponovno zajedno", "Prelijepa fotografija, tužna je pomisao da su svi preminuli", "Sada su opet zajedno", "Neka počivaju u miru", "Kako jaka fotografija", "Obitelj je ujedinjena" samo su neki od stotine tisuća komentara.

Kraljica Elizabeta II. sahranjena je u kraljevskom trezoru ispod kapele Svetog Jurja, zajedno sa svojim mužem, ocem, majkom i sestrom. Ona je 12. britanski monarh koji je pokopan u Windsoru, a odlučila je biti sa svojom obitelji slijedeći načelo "nas četvero", koje je slijedio i njezin otac Đuro VI. Svojoj je kćeri više puta rekao da je poslije abdikacije njegova brata sretna i ujedinjena kraljevska obitelj najvažnija stvar u životu nakon dužnosti monarha.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger +11 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Nekad i sad Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Bar Rafaeli Bar Refaeli (Foto: Profimedia) +17 Bar Refaeli (Foto: Instagram) Celebrity Pique je Shakiru varao s dobro poznatom ljepoticom, procurili i detalji: "Bilo je to više od poruka, ostala je šokirana"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene