Zlatko Dalić i supruga Davorka su u braku od 1992. te imaju sinove Brunu i Tonija, a izbornik često ističe da su mu djeca najvažnija na svijetu.

Galerija


Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić (53) pohvalio se postignućem svog mlađeg sina Brune (22). 

Vezani članci Zlatko i Davorka Dalić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Slavlje u obitelji izbornika Dalića: Na društvenim se mrežama pohvalio važnim događajem Sandra Perković, Zlatko Dalić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Izbornik Dalić u zajedničkom izlasku pokazao zgodnu suprugu

"Ponosna obitelj. Diploma prvostupnika znanosti", napisao je Zlatko na Instagramu. Naime, njegov sin Bruno je stekao diplomu na Rochester institutu za tehnologiju u Zagrebu. 

Mnogi pratitelji su čestitali proslavljenom treneru na sinovom uspjehu. Inače, Dalić rijetko dijeli obiteljske fotografije na Instagramu, osim ako ima poseban razlog kao ovaj.  

Trener je od 1992. u braku sa suprugom Davorkom, a imaju i sina Tonija (27) koji je završio studij digitalnog marketinga. Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji. 

 

Naime, Davorka je završila ekonomiju, no napustila je posao kako bi se posvetila obiteljskom životu. Dalić je istaknuo da joj nije lako s tri muškarca u kući, a uvijek je pazila da izađu na pravi put. 

Izbornik i supruga se poznaju još iz djetinjstva u Livnu. 

 

Sandra Perković u bikiniju obara s nogu savršenom figurom, otkrila što joj je jedino potrebno