Nogometni izbornik Zlatko Dalić podržao je rad Zaklade Ana Rukavina i sudjelovao u prikupljanju donacija telefonskim pozivima.

Galerija


Poznato je da su nogometaši i nogometni stručnjaci veliki humanitarci, a i naš nogometni izbornik Zlatko Dalić odazvao se pozivu i sudjelovao u prikupljanju donacija za rad Zaklade Ana Rukavina.

Vezani članci Humanitarni koncert Želim život Kako je Ana Rukavina već 14. godinu zaredom ujedinila Hrvate: Na koncertu godine htjeli su biti baš svi! Milijan Brkić Dirljiva poruka Milijana Brkića koja otapa srce: "Ana nam svima može biti svjetionik u životu..."

Podsjetimo, prikupljenim sredstvima se pomaže razvoju i unaprijeđenju rada hematologije u Hrvatskoj.

''Po tko zna koji puta smo svi pokazali veliko, veliko srce i zajedništvo. Stvarno kad treba mi se svi odazovemo, ja se osobno nastojim uključiti i podržati svaku akciju kad god je to moguće. Nama je dužnost biti tu i pomoći“, rekao je Zlatko Dalić te dodao kako je njegova najveća blagdanska i novogodišnja želja ta da svi uživaju u zajedništvu i da se ponovno svi vesele nekim budućim uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije.

''Nama treba zajedništvo i ovakve akcije to pokazuju. Moramo biti na to ponosni, nadam se samo da ćemo biti uspješni kao i prije“, zaključio je Dalić i rekao kako mu je kao nogometnom izborniku važno da i dalje njegov tim bude uspješan te da i dalje nastave veseliti hrvatsku javnost.

Majino veliko srce na djelu, i ona podržava rad Zaklade Ana Rukavina: Poslušajte poruku naše pjevačice!