''Treba nam zajedništvo''

Izbornik Zlatko Dalić još jednom pokazao veliko srce: "Nama je dužnost biti tu i pomoći, kad treba, svi se odazovemo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometni izbornik Zlatko Dalić podržao je rad Zaklade Ana Rukavina i sudjelovao u prikupljanju donacija telefonskim pozivima.

Poznato je da su nogometaši i nogometni stručnjaci veliki humanitarci, a i naš nogometni izbornik Zlatko Dalić odazvao se pozivu i sudjelovao u prikupljanju donacija za rad Zaklade Ana Rukavina.

Pogledaj i ovo Koncert Želim život - 1 koncert želim život! Brojne domaće zvijezde čekaju vas na zagrebačkom glavnom trgu u subotu: ''Svi koji tamo dođu, došli su čistog srca sa željom da pomognu''

Podsjetimo, prikupljenim sredstvima se pomaže razvoju i unaprijeđenju rada hematologije u Hrvatskoj.

''Po tko zna koji puta smo svi pokazali veliko, veliko srce i zajedništvo. Stvarno kad treba mi se svi odazovemo, ja se osobno nastojim uključiti i podržati svaku akciju kad god je to moguće. Nama je dužnost biti tu i pomoći“, rekao je Zlatko Dalić te dodao kako je njegova najveća blagdanska i novogodišnja želja ta da svi uživaju u zajedništvu i da se ponovno svi vesele nekim budućim uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije.

''Nama treba zajedništvo i ovakve akcije to pokazuju. Moramo biti na to ponosni, nadam se samo da ćemo biti uspješni kao i prije“, zaključio je Dalić i rekao kako mu je kao nogometnom izborniku važno da i dalje njegov tim bude uspješan te da i dalje nastave veseliti hrvatsku javnost.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Majino veliko srce na djelu, i ona podržava rad Zaklade Ana Rukavina: Poslušajte poruku naše pjevačice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene