baš uživaju!

Nives Ivanišević pokazala preslatki trenutak sa sinčićem koji je raznježio sve redom, oglasila se i Tatjana Jurić: "Ajme, koja fotka!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević s mužem Goranom Ivaniševićem i sinom Oliverom uživa u ljetovanju u Grčkoj.

Nives Ivanišević (39) uživa s 11 godina starijim mužem Goran Ivaniševićem i njihovim sinom Oliverom (2) na odmoru.  

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

"Trči, dijete, trči", napisala je radijska voditeljica. Na preslatkoj fotografiji Nives trči u žutom bikiniju na plaži prema moru, a za njom ide njezin sinčić Oliver. Sliku možete pogledati ovdje. 

Taj prizor je mnoge raznježio. "Divna fotka! Ljubim vas!", napisala je Tatjana Jurić. 

"Krasna slika", "Prekokrasno", "Ajme, koja fotka", "Predivno", "Ajoj, kako ste slatki", "Neprocjenjivo", "Lavica i Simba", komentirali su Nivesini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Inače, kako pišu domaći mediji, voditeljica ljetuje sa sinom i mužem na grčkom otoku Zakintos odakle često dijeli divne fotografije. 

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amber te 13-godišnjeg sina Emanuela.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Celebrity Svjetski mediji raspisali se o holivudskoj legendi u Dubrovniku, prvo se pokušao sakriti, ali sada sa svima spremno pozira

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene