Nives Ivanišević je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sređena pozira na pješčanoj plaži.

Galerija


Nives Ivanišević prošli je mjesec uživala na tajanstvenoj egzotičnoj lokaciji odakle je na Instagramu objavljivala svoje atraktivne fotke u badiću.

Vezani članci Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević pozirala s kolegom pa je upitali gdje je Goran, a ona spremno odgovorila na to Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević zabilježila romantičan trenutak s Goranom, na rijetkoj zajedničkoj fotki izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana!

Lijepa voditeljica i supruga našeg teniskog asa Gorana Ivaniševića nije otkrila gdje je odmarala, no sada se na društvenoj mreži pohvalila preplanulim tenom i očarala svoje pratitelje.

"Laku noć" napisala je u opisu fotke na kojoj pozira na pješčanoj plaži u elegantnom, ali i atraktivnom večernjem izdanju u kojem je otkrila svoj isklesani trbuh.

Pratitelji su joj poručili da je predivna, a uz komplimente je dobila i mnogobrojne lajkove.

Podsjetimo, Nives je postala gospođa Ivanišević 2017. godine, a ona i Goran vjenčali su se na tajnoj ceremoniji. Godinu dana kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver koji je radijskoj voditeljici prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.