bračna idila

Nives pokazala kako uživa u braku s Ivaniševićem: "On je moje srce"

Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) +0 Nives Ivanišević (FOTO: Grgur Žućko/Pixsell) Galerija

Lijepa voditeljica Nives Ivanišević, ex Čanović , ne krije koliko je sretna u ljubavi s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

Tri mjeseca prošlo je otkako je voditeljica Nives Čanović izgovorila sudbonosno 'da' Goranu Ivaniševiću.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Par se na doživotnu ljubav obvezano na tajnoj i skromnoj ceremoniji u Zagrebu, a izgleda da im bračni život itekako godi.To dokazuje i fotografija novopečenih supružnika koju je voditeljica objavila na svom Instagramu.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Uz zajednički selfie Nives je napisala da je Goran njezino srce i sunce. Fotografija je oduševila obožavatelje poznatog para tim više što privatne trenutke Nives i Goran rijetko dijele s javnosti. Posljednji put zgodna Nives to je napravila za Božić kada je objavila prvu i jedinu fotografiju s njihovog vjenčanja.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene