Goran Ivanišević i Nives Čanović navodno su uplovili u bračnu luku.

Galerija


Nakon godinu dana veze lijepa voditeljica Nives Čanović i tenisač Goran Ivanišević uplovili su u bračnu luku. Par se navodno na vječnu ljubav obvezao na skromnoj ceremoniji koja je održana u petak u Zagrebu, javljaju Sportske novosti.

Nives Čanović i Goran Ivanišević (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL) - 9
Nives Čanović i Goran Ivanišević (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL) - 9 Foto: Marko Lukuni?/PIXSELL

Vezani članci Nives Ivanišević Preplanula Nives Ivanišević u atraktivnom izdanju pokazala utegnuti trbuh, vidi se da joj je odmor baš godio! Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus ''udali'' za Gorana Ivaniševića: ''Ako niste znali, a nisam ni ja, opet sam u braku''

Da se ponovno vidi u braku Ivanišević je dao naslutiti u intervjuu koji je dao IN magazinu u srpnju ove godine. "Nikad ne reci nikad. Vidjet ćemo što život nosi. Prošle godine bila je jedna stvar, ove druga, vidjet ćemo što će biti iduće. Za sada sve funkcionira kako treba funkcionirati i to je najvažnije", otkrio je tenisač koji nije krio koliko je sretan otkako je njegovo srce zarobila zgodna brineta. "Sretan sam, sad je sve super. Napokon sunce sija, a i ja", zaključio je Ivanišević kojem je, čini se, pravo sunce tek sad zasjalo. Naš proslavljeni tenisač sprema se za put u Melbourne pa se nagađa da će upravo u Australiji novopečeni supružnici provesti medeni mjesec.