Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se grli sa suprugom Goranom.

Galerija


Nives Ivanišević (39) obradovala je svoje pratitelje na Instagramu rijetkom fotografijom sa suprugom Goranom (49).

Vezani članci Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević podijelila preslatki trenutak s posla, pohvalila se s pojačanjem koje si je dovela! Goran i Nives Ivanišević Rijetki emotivni istup Gorana Ivaniševića zasjenio urnebesni komentar još jedne teniske legende!

Lijepa radijska voditeljica zabilježila je romantičan trenutak, a komentari koje je dobila ispod fotke samo su potvrdili da su jedan od omiljenih domaćih parova.

Zagrljeni Goran i Nives fotkali su se u karlovačkom kaštelu Stari grad Dubovac, gdje ih je ugostio glumac Marinko Leš, kojemu je voditeljica u opisu fotke zahvalila na prekrasnom danu.

"Fenomenalni ste", "Volim vas dvoje i tu vašu ljubav koja se ne može sakriti ni od kamere", "Kad Dalmatinac grli ovako, to je velika ljubav", "Divni ste", samo je dio komplimenata koje su dobili Ivaniševići, a fotka je skupila i nekoliko tisuća lajkova.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

Prekrasna brineta koju je nekoć ljubio Ronaldo priredila pravi show, dok ju je prijateljica fotkala, izvijala se na plaži!

Povezivali su ga s mnogim ljepoticama, ali on tvrdi da njegovo srce pripada samo 50-godišnjakinji koja ga je očarala!