Omiljeni domaći par!

Nives Ivanišević zabilježila romantičan trenutak s Goranom, na rijetkoj zajedničkoj fotki izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana!

Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Galerija

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se grli sa suprugom Goranom.

Nives Ivanišević (39) obradovala je svoje pratitelje na Instagramu rijetkom fotografijom sa suprugom Goranom (49).

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević veliki dečko Pogledajte koliko je porastao sinčić Gorana i Nives Ivanišević, ponosna mama pokazala je i poklon kojim ju je obradovao, ali i nasmijao!

Lijepa radijska voditeljica zabilježila je romantičan trenutak, a komentari koje je dobila ispod fotke samo su potvrdili da su jedan od omiljenih domaćih parova.

Zagrljeni Goran i Nives fotkali su se u karlovačkom kaštelu Stari grad Dubovac, gdje ih je ugostio glumac Marinko Leš, kojemu je voditeljica u opisu fotke zahvalila na prekrasnom danu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Fenomenalni ste", "Volim vas dvoje i tu vašu ljubav koja se ne može sakriti ni od kamere", "Kad Dalmatinac grli ovako, to je velika ljubav", "Divni ste", samo je dio komplimenata koje su dobili Ivaniševići, a fotka je skupila i nekoliko tisuća lajkova.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene