Nives Ivanišević oduševila je pratitelje na Instagramu selfijem na kojem pozira u opuštenom izdanju, a pokazala je i tetovažu koju dosad nismo imali priliku vidjeti.

Galerija


Supruga tenisača Gorana Ivaniševića (49), lijepa Nives (39) ne treba se puno truditi kako bi oduševila svoje pratitelje na Instagramu.

Vezani članci Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević rijetko dijele zajedničke fotke, no sada su to napravili oboje, a pokazali su i kako uživaju sa sinom Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević pozirala s kolegom pa je upitali gdje je Goran, a ona spremno odgovorila na to

Dovoljan joj je jedan obični selfi da bi na društvenoj mreži potaknula lavinu komplimenata i lajkova, što je dokazala i svojom posljednjom objavom.

"Pojednostavnite svoj život. Pokušajte", napisala je radijska voditeljica pored fotke na kojoj pozira na radnom mjestu u opuštenom izdanju s razbarušenom kosom i u širokom džemperu iz čijeg je rukava slučajno provirila tetovaža sidra koju dosad nismo imali priliku vidjeti. Na drugom zapešću Nives ima još jednu tetovažu koja se odlično vidi na zajedničkoj fotografiji sa suprugom Goranom koju je nedavno objavila na svojem Instagramu.

Tetovaža je na novoj fotki ipak pala u drugi plan, a pratitelji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

"Ljepoto neprolazna", komentirao je Dalibor Petko. "Predivna si", "A kose", "Prelijepa", još su neke od pohvala koje je dobila Nives.

Voditeljica je nedavno na svojem Instagramu otkrila i da je ljepotu naslijedila od svoje majke Vesne, koja je preminula prošlog ljeta. Podijelila je njezinu fotografiju iz mladosti ispod koje su mnogi njezini pratitelji primijetili veliku sličnost između mame i kćeri.

Nives je i sama majka dvogodišnjeg Olivera ,kojeg je dobila u braku s Goranom, dok on s bivšom suprugom Tatjanom Dragović ima još 17-godišnju Amber Mariju i 13-godišnjeg Emanuela.

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

Skinula se u sićušni bikini, ali svima je za oko zapeo modni dodatak koji se rijetkima sviđa, komentari su ružni