Poznata pjevačica Nives Celzijus pohvalila se na društvenim mrežama novim izgledom.


Pjevačica Nives Celzijus ponovno je promijenila svoj izgled. Ovoga puta zanosna Nives više nije plavuša, odlučila se vratiti svojim korijenima i smeđoj boji kose, koja je ovog puta nešto svjetlija nego prije. Ovu promjenu je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu, kojih ima preko 75 tisuća, napisavši kako ona ne mijenja dečke, već boju kose. To nas nije nimalo začudilo jer Nives stvarno voli društvene mreže.

Vezani članci Nives Celzijus Nives na Instagramu pokazala tijesnu opravicu koju je odabrala za vjenčanje Snježane Mehun, ona kaže da je spremna! Nives Celzijus - 2 Nives objavila fotku za koju sama tvrdi da je njezina najružnija, obožavatelji se s time nikako nisu mogli složiti

 

Sredinom prošle godine Nives je svoju dugu smeđu kosu zamijenila je plavom zbog pjesme 'Biondina', jer ipak stvar je imidža, a brineta ne može pjevati takvu pjesmu. 'Kada mi je ponuđena pjesma 'Biondina' oduševila sam se njome. Sve je ono što sam tražila – vesela, vrckava, po atmosferi slična 'Karanfilima'. Pomislila sam kako je šteta što nisam plavuša, jer mi pjesma nije imala nikakvog smisla ako ju izvodi netko kao ja, netko tko je cijeli život prepoznatljiv kao brineta. Ispričala sam sve o pjesmi svojoj frizerki i ona je samo rekla: 'Postaješ bjondina i gotovo', izjavila je Nives za Story.hr.
 

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on