novi imidž

Nives priznala: 'Sad sam k'o plavuša puno pametnija'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Oduvijek sam htjela isprobati biti plava i sad mi se ukazala prilika', rekla je Nives

'Sad sam k'o plavuša puno pametnija. Osjećam se super sexy kad me gledaju i fućkaju makar i ne primjećuju da sam to ja. Pametne su te plavuše, glume jadne i glupaste ženice i svi im priskaču u pomoć', rekla je Nives Celzijus u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

Zapalila kuću bivšeg muža Jadranke Kosor: 'Nives zapali sve gdje god se pojavi'

Zbog pjesme 'Biondina' kosu je obojala u plavo i izgleda sa se odlično zabavlja. 'Da sam Jelena Karleuša otišla bih u LA i odrezala kosu Kim Kardashian, a da sam Vanna otpjevala bih duet s Nives Celzijus. Da sam Danijela Martinović ispričala bih se Nives jer sam besramno otpjevala Brodolom, jer mislim da bi puno bolje meni stajala ta pjesma, a da sam Rozga čestitala bih Nives na uspjehu', rekla je Celzijus napomenuvši da može biti bilo koja plavuša da bi najradije bila Maja Šuput.

Nives i sprema nove nastupe. 'Sada prvenstveno zarađujem za život pjevajući, pisanje sam stavila malo postrani. Pjevam korektno, a kad ljudi dođu na moje koncerte sve ih iznenadim, jer očekuju puno gore', rekla je Celzijus napomenuvši da joj negativni komentari daju samo vjetar u leđa da bude još bolja. Razmišlja i o trećem djetetu, ali ne tako skoro. 'Za nekih pet, šest godina kad nađem zadovoljavajućeg kandidata, a mislim da će mi ovim tempom toliko trebati. Prije toga mora prsten biti na ruci, jer ipak sam ja tradicionalna djevojka', poručila je 'Biondina'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene