Nives Celzijus otkrila je da misli kako je seksi pogled najjači adut koji netko može imati.

Galerija


Nives Celzijus poznata je po svojim raskošnim tjelesnim atributima koje itekako voli isticati kada god i gdje god stigne, ali sada je naša 37-godišnja ljepotica otkrila kako ona zapravo smatra da je njezin najveći adut - pogled. 

Vezani članci Nives Celzijus Nives zagolicala maštu obožavatelja provokativnim fotkama iz kreveta, usput otkrila kakav joj je bio dan Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali!

Glumica, pjevačica i spisateljica na svom je Instagramu objavila novi selfie koji je odmah skupio brojne lajkove, a na njemu zavodljivo gleda u objektiv.

"Pogled je najjači adut i točka. Šta mislite, o čemu razmišljam? Naravno! O tome kako će nam sutra u Vodnjanu biti najbolje ikad", napisala je Nives i mudro pozvala fanove na nastup. Odmah su joj se javile i njezine frendice Ivana Knoll i Ecija Ivušić.

"Jao maci", napisala joj je Knoll.

"Tvoj pogled je mljac", dodala je Ecija, a ravnodušni nisu ostali ni brojni Nivesini obožavatelji koji su ju zasuli komplimentima i lajkovima. Tako je jedan obožavatelj Nives rekao da sva sreća da više nema filmskih traka jer bi ih ona pogledom zapalila, a drugi su joj poručili kako joj je ovo jedna od najčednijih fotografija ikad. 

Sudeći po tome da je za ovu fotografiju dobila više od 12.000 lajkova, možemo zaključiti kako se fanovima Nives sviđa u svim izdanjima - i čednim i manje čednim. 

Nove detalje o stanju Đorđa Balaševića otkrio njegov sin: "Za sve koji pitaju kako je moj tata..."