Nives Celzijus pozirala je u zavodljivim pozama na terasi pa fotografije objavila na Instagramu i obožavateljima uljepšala dan.

Galerija


Iako je ovih jesenskih dana malo zahladilo, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus, koju gledamo i kao članicu žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", ne odustaje od uživanja na terasi, čime se pohvalila i svojim obožavateljima na Instagramu.

Vezani članci Nives Celzijus - 1 Nives otkrila svog divnog partnera za vježbanje, a domaći se glumac našalio: "Ima ljudi s kojima to ne bi išlo" Nives Celzijus Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''

Nives je objavila fotografije na kojim pozira uz otvorenu vatru na samostojećem stolu grijalici, dok na sebi ima jednostavan bijeli kombinezon koji je u prvi plan istaknuo njezin bujan dekolte.

"Terasna sezona još uvijek nije završena, celzijus diže se, a i romantični segment je prisutan", napisala je Nives uz fotografije na kojima zavodljivo pozira.

"Blago onome tko uživa uz tu ljepotu, nadam se da je svjestan što ima kraj sebe, koji dragulj", "Nisam primijetio stolove", "Jednostavna ljepota Nives", "Ima li išta da ne stoji dobro na tebi?", "Najljepša žena na zemaljskoj kugli", "Pripazi da se plamen ne opeče od tebe", "Najbolja kombinacija dosad", "Ljepotica", "Predivna, tako prirodna", "Ne može ljepše od ovoga", poručili su joj obožavatelji u brojnim komentarima koje je dobila.

Slične komentare dobiva i za stajlinge u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojima blista iz nedjelje u nedjelju, pa mnogi s nestrpljenjem čekaju u kakvoj će se kombinaciji pojaviti u novoj emisiji. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Objavljena najnovija fotografija iz zatvora nekad moćnog komičara, puno se promijenio u samo dvije godine