Nives Celzijus je u inetvjuu za Avaz otkrila kakvi je muškarci privlače, a progovorila je i o svojoj spisateljskoj karijeri.

Galerija


Članica žirija "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus (38) svoj ljubavni život voli držati podaleko od očiju javnosti, no sada je otkrila kakvi je muškarci privlače.

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus objavila sjetnu fotku sa zagonetnom porukom, no svi pričaju o drugom detalju Nives Celzijus i Marko Grubnić Grubnić se raspisao o rastancima: ''Nikad se ne opraštam od nikoga, ali volim staviti točku na i''

"Kada je fizički izgled u pitanju, volim visoke, tamnokose muškarce, sportske građe, no ono što mi je primarno jest osjećaj opuštenosti koju izaziva u meni. Volim duhovitost, elokventnost, suosjećajnost, samosvjesnost, muškarca bez tragova samodopadnosti. I pismenost mi je vrlo bitna", otkrila je za Avaz.

"Ništa me lakše ne ohladi od nepismenih muškaraca", dodala je.

Osvrnula se i na neugodne komentare koje dobiva ispod objava na društvenim mrežama, iz kojih ipak uspijeva izvući nešto pozitivno.

"Ne mogu se ljutiti na njih. Nažalost, oni su mi podsjetnik koliko sam sretna što sam oslobođena osjećaja mržnje i koliko je puno ugodnije za život prihvaćati i voljeti različitosti", rekla je Nives.

U intervjuu je otkrila i što je najviše muči kao članicu žirija u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

"Kada nas zateknu fantastični, talentirani ljudi kao u ovoj sezoni TLZP-a, često preispitujemo svoje odluke i uvijek proradi savjest jer smo u dilemi je li našim izborom neki kandidat bio nepravedno zakinut", priznala je.

Dotakla se i svoje spisateljske karijere te je otkrila priprema li nešto novo.

"Uz majčinstvo i druge obaveze, teško mi je ozbiljnije se posvetiti pisanju nove knjige. Ipak, zadovoljim se pisanjem pjesama. Imam već u pripremi i nekoliko novih autorskih pjesama, ali eto čekam neke sretnije dane i povratak muzike u našu svakodnevicu" priznala je.

Za kraj je ponudila svoj recept za sreću.

"Ljubav, razumijevanje, tolerantnost prema obitelji, prema poslu, ljudima. Život bez osuđivanja, mržnje, ljubomore. Jedino emocije bez negativnog predznaka čine nas istinski sretnima", poručila je Nives.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Bivši domaći par ne prestaje iznenađivati javnost odnosom nakon razvoda, njihove nove snimke pravi su hit