Tajnovita objava

Nives izazove pozornost i kad se ogrne bundom, ovog puta zbog poze svi se pitaju nosi li što ispod nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je objavila fotografiju na kojoj nosi samo krzneni kaput.

Članicu žirija "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus u emisiji najčešće imamo priliku gledati u seksi ženstvenim izdanjima, a ništa drugačije nisu ni odjevne kombinacije kojma se hvali na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Svojim objavama obično privlači veliku pozornost na društvenoj mreži što joj je i sada ponovo pošlo za rukom. Nives se na Instagramu pohvalila novim kaputom, a objavila je fotografiju na kojoj nosi samo njega i štikle.

"Najviše voli kad kupim novi kaput", tajnovito je napisala ispod fotke na kojoj su u prvom planu njezine noge koje vire kroz visoke proreze na njezinoj krznenoj bundi, ali nije otkrila o kome govori u opisu.

"Ja najviše volim kad ti u njemu sliku objaviš", "A ja kad nemaš ništa ispod", "Izgledaš seksi u tome", pisali su joj obožavatelji, a bilo je i onih koji su joj savjetovali da kupi i hlače.

U svakom slučaju, komplimenti i lajkovi pljušte, a mnogi će se složiti da je Nives ovim izdanjem uspjela nadmašiti i usku mini haljinu koju je nosila posljednjoj epizodi emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene