postavila i zanimljivo pitanje

Nives Celzijus provokativnim videom iz plićaka dovela društvene mreže do usijanja: "To se čekalo!"

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus i Ecija Ivušić Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus +14 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila video u kojem se valja po plićaku u bikiniju s tangama, a u prvom planu je njezina bujna stražnjica.

Nives Celzijus poznata je po provokativnim objavama na društvenim mrežama, no uspjela je nadmašiti i samu sebe.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Na Instagramu je objavila video u kojem se valja po plićaku u bikiniju leopard uzorka s tanga gaćicama, a u prvom planu je njezina bujna stražnjica.

"Primjećujete li vrelinu ljeta u mojim očima?!" upitala je u opisu, no nitko joj nije gledao u oči.

"Jok, u prvom planu je guza", "To se čekalo!", "Top si", "Svaka čast, baš imaš petlju", "Wow, seksi", nizali su se komentari ispod videa koji je doveo društvene mreže do usijanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives je nedavno na Instagramu objavila i jednu svoju fotku u badiću na kojoj je pokazala kako izgleda bez filtera, a za izgled je i tada dobila same komplimente.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene