šaljiva pjevačica

Nives nasmijala urnebesnom objavom, pa pokrenula raspravu među obožavateljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala je u cvjećarnici, pa potaknula temu povezanu s njezinom pjesmom "Karanfili".

Nives Celzijus često uveseljava obožavatelje na Instagramu seksi fotografijama, ali i smiješnim opisima. 

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP "A vidi suza!" Mešina ponijele emocije zbog prisjećanja na neka druga vremena, a nema koga nije uhvatila nostalgija!

Pjevačici i spisateljici je uspjelo i ovog puta nasmijati aludirajući na njezin hit "Karanfili". "I dalje nisam sigurna da li je kita zaista bolja što je veća, ali znam da je prekrasan osjećaj biti okružen ovim divoticama", napisala je Nives koja je pozirala u cvjećarnici držeći nekoliko ruža. 

Celzijus je pritom nosila hlače visokog struka i pletenu majicu koja je istaknula njezine bujne grudi. Njenu objavu su mnogi pratitelji komentirali. "Osobno više volim manje, a bogatije kite... Cvijeća naravno..", "Lijepa kao cvjetić", "Prekrasna", "Zgodnice", "Mislim da stojiš na pogrešnom mjestu", "Cvijeće cvijeću", "Slika govori 1000 i više riječi", napisali su joj. 

Inače, Nives se nedavno pohvalila da ju je najbolja prijateljica usporedila sa slavnom glumicom koja je često na listama najljepših žena svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I dalje nisam sigurna da li je kita zaista bolja što je veća, ali znam da je prekrasan osjećaj biti okružen ovim divoticama ⚘🌷💐🌹🌸🌻🌺 @cvjetnistudioandrija #flowergirl #flowers

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Kaže mi jučer moja @anamarijauroic_ : 'Ista si Eva Mendes, samo još ljepša!' Trebam li napomenuti da mi je ona najbolja prijateljica i da ju od jučer volim još i više", napisala je pjevačica koja je članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene