kakav dekolte!

Nives za vjenčanje obukla haljinu koja joj je jedva obuzdala grudi, a dok je pozirala s mladoženjom, pokazala je svu svoju raskoš!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 9 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 5 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 2 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +19 Nives Celzijus - 8 Galerija

Nives Celzijus za vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševća obukla je haljinu s velikim izrezom na dekolteu, u koju je jedva nagurala bujne grudi.

Nives Celzijus za vikend je bila je uzvanica na vjenčanju voditeljice Ecije Ivušić i glazbenika Gorana Beloševića, koji su izrekli sudbonosno "da" na otočiću Vrniku kraj Korčule.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Uvijek atraktivna Nives i ovaj se put pobrinula da ne prođe neopaženo u haljini s velikim izrezom na dekolteu, koja je jedva zauzdala njezine bujne grudi.

Plava haljina na donjem dijelu imala je i visoki prorez, kroz koji je Nives izbacila nogu dok je pozirala pred crkvom.

"Ljubav na prvi pogled!" napisala je u opisu fotke kojom je raspametila pratitelje na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Predivna"; "Najljepša"; "Kakav komad" "Mačko", "Bomba", nizali su se komplimenti.

Nives je prije toga u svojim pričama na Instagramu objavila i video s mladoženjom, a snimala se iz gornjeg kuta te je pokazala svu svoju raskoš.

Na vjenčanju su bile i poduzetnica Snježana Schillinger te bivša Kraljica hrvatske, Antea Kodžoman, koje su također istaknule dekoltee.

Mladenka Ecija zablistala je u raskošnoj vjenčanici sa svjetlucavim detaljima, a mladoženja Goran odabrao je elegantno bijelo odijelo.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Marijana Tucak Ivica Tucak - 7 Ivica Tucak - 5 Ivica Tucak - 11 +8 Ivica Tucak - 2 Celebrity Izbornika Tucka prije 17 godina zadesila je teška obiteljska tragedija, nakon koje je prestao igrati vaterpolo

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 14 Meghan Markle - 19 +25 Meghan Markle - 18 Celebrity Pogledajte kako je Meghan Markle dočekana pred palačom, izrazi lica okupljenih sve govore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene