slavlje na vrniku

Vjenčali se Ecija Ivušić i Goran Belošević, uzvanici objavljuju fotografije i snimke, a oglasili su se i mladenci!

Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 11 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 11 Instagram/Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 4 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 12 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 2 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 3 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 8 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 10 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 7 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 6 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 1 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 5 +13 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 1 Galerija

Ecija Ivušić i Goran Belošević izrekli su sudbonosno "da" na otočiću Vrniku, a fotografije i snimke s vjenčanja na društvenim mrežama objavili su uzvanici, ali i sami mladenci.

Vjenčali su se Ecija Ivušić i Goran Belošević.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević nitko se ne može načuditi Poznata Hrvatica četiri mjeseca nakon poroda pokazala trbuh i izazvala nevjericu: "Pa kako to izgledaš?!"

Voditeljica i bubnjar grupe Pravila igre izrekli su sudbonosno "da" na otočiću Vrniku kraj Korčule. Mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s dugačkim velom, dok je mladoženja nosio bijelo odijelo.

Fotografije i snimke s vjenčanja na društvenim mrežama podijelili su uzvanici, među kojima su Nives Celzijus, Snježana Schillinger i Antea Kodžoman, a oglasili su se i mladenci.

Goran je u svojim pričama na Instagramu objavio kratki video s Ecijom u kojem je pao i jedan bračni poljubac.

Fotke mladenaca i uzvanika pogledajte u galeriji.

Dan prije vjenčanja, Ecija i Goran priredili su i cocktail party na Korčuli i s gostima su slavili do dugo u noć.

Veselo je bilo i na Ecijinoj djevojačkoj koju je krajem srpnja organizirala u Makarskoj, a i tada je okupila brojne poznate Hrvatice. Istovremeno je Goran s prijateljima slavio na Hvaru.

Podsjetimo, par se zaručio u studenom prošle godine, a Goran je Eciju iznenadio romantičnom prosidbom u Italiji, i to nakon samo šest mjeseci veze.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 2 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 +22 Princ Harry Celebrity Slavna četvorka na okupu: William, Kate, Harry i Meghan ostavili nesuglasice po strani i zajedno iskazali poštovanje kraljici

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 14 +17 Sonja Kovač - 12 Celebrity Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene