Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografije sa slatkim magarcem s kojim se družila ovog vikenda, pa objavom sve zabavila.

Galerija


Nives Celzijus je vikend odlučila iskoristiti za boravak u prirodi i na svježem zraku, a s kime se družila pokazala je svojim obožavateljima na Instagramu.

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus napokon ugrabila muškarca prema kojem ne skriva simpatije, otkrila je i što im je zajedničko Nives Celzijus - 1 Nives istaknula bujne atribute: Dobrano se potrudila da svi pogledi budu uprti baš u nju, a donijela je i dašak pariškog šika!

Nives se tako pohvalila da je imala priliku sresti magarca, a kao velika ljubiteljica životinja nije htjela da susret prođe bez fotografije sa životinjom koja joj je jela iz ruke i s kojom je prošetala. 

"Što da vam kažem, muškarci i magarci jedu mi iz ruke.
Ni Šime nije izuzetak. Zar nije najslađi na svijetu?!", napisala je Nives uz objavljene fotografije.

Za boravak u prirodi i druženje sa životinjama odabrala je i prigodnu kombinaciju uske karirane košulja koja je istaknula njezine obline i uske traperice. Za cjelokupni dojam obožavatelji su ju nagradili brojnim komplimentima.

"Najljepša si", "Slatkica", "Blago njemu", "Top topova", "Ljepotica", "Košuljica je predivna", poručili su joj.

Nives je i za kombinaciju u posljednjoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobila mnoštvo pohvala, jer haljina s magičnim korzetom je malo koga ostavila ravnodušnim.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Seve o koroni: "Imala sam je, bez simptoma, ali neki moji prijatelji su "umirali", a neki kažu da nam dolaze svemirci"