Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt prvi su par koji je ispao iz plesnog spektakla Nove TV "Plesa sa zvijezdama".

Galerija


Iza nas je druga emisija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj nas je napustio prvi par.

Vezani članci Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Seksi prorezi i vitke noge: Izazovni kostimi zgodnih dama o kojima se danas priča! Ana Vučak Veljača (Foto:Instagram) Koliko ljepote na jednom mjestu: Fotografija koja je na društvenim mrežama izazvala oduševljenje!

U plesnom smo dvoboju prema glasovima gledatelja gledali Marka Grubnića i Elu Vuković te Anu Vučak Veljaču i Marija Ožbolta. Eliminacijski izazov rezultirao je ispadanjem Ane Vučak Veljače i Marija Ožbolta.

"Nismo očekivali ovo večeras. Veselili smo se plesovima koje smo htjeli plesati u sljedećim emisijama. Hvala našim navijačima koji su nas pratili i glasali za nas. Puno sreće drugim parovima u showu", izjavili su Ana i Mario odmah nakon ispadanja.

Jutro poslije, domaća glumica ima jednaka razmišljanja. "Ne znam gdje je zapelo", kroz smijeh nam je rekla odmah na početku razgovora. "Mi smo jako zadovoljni nastupom i generalno smo uživali u ovom showu. Drago nam je što smo bili dio njega. Znamo da je netko morao sinoć ispasti, a žiri nam jednostavno nije bio naklonjen."

Mlada glumica smatra kako se četveročlanom žiriju nije svidio izbor pjesme. Podsjetimo, cha cha cha Ana i Mario izveli su na veliki hit Jelene Rozge "Dobitna kombinacija", no Ana se slaže kako to očito nije bila dobitna kombinacija za žiri. "Treba vam malo više kontrole, manje izbacivanja. Moram vam čestitati jer ste večeras izmislili novi ples, ovo nije bio cha cha cha, nego cajkača", našalio se Nicolas.

"Žiriju se možda nije svidio izbor pjesme za cha cha cha, no mi nismo birali pjesmu za ovaj ples. Žiri je to znao", zaključila je Ana, no odlučno je poručila kako ona i njezin partner i dalje nastavljaju s plesom, iako ne u ovoj emisiji.

"Ostali parovi su jako kvalitetni i svatko ima svoje specifičnosti", otkrila nam je na kraju razgovora Ana, koja je još jednom poželjela puno sreće ostalim kolegama koje ćemo u novim plesnim izazovima gledati već ove nedjelje u 20:15 samo na Novoj TV

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg