Seksi!

Opasan prorez na haljini Nives Celzijus stavio je zalazak sunca u drugi plan: ''Pa ti si žena bez mana''

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Instagram 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus i Ecija Ivušić Nives Celzijus i Ecija Ivušić Nives Celzijus +27 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus skrenula je svu pažnju s predivnog zalaska sunca na svoje bujne grudi u haljini s opasnim prorezom do pupka.

Nives Celzijus svoje je pratitelje počastila novom seksi fotografijom u smeđoj haljini s opasnim prorezom do pupka.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Opet nadmašila samu sebe Zbog ovog vrućeg prizora Nives se dive i muškarci i žene: "Žensko sam, ali i mene si zavela!"

''Hajde da gledamo zalazak sunca'', napisala je u opis fotografije, a svi su sigurni da gotovo nitko nije pogledao u predivni zalazak sunca iza Nives koji je pao u drugi plan zbog njezinih bujnih grudi istaknutih u haljini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Da, zalazak je ono što gledamo'', ''Top si lutko'', ''Žena bez mana'', ''Kako si seksi…'', pisali su pratitelji u komentarima, a malo tko je mogao ostati ravnodušan na njene fotografije.

Nives je nedavno na Instagramu objavila i jednu svoju fotku u badiću na kojoj je pokazala kako izgleda bez filtera, a za izgled je i tada dobila same komplimente.

Proteklih dana Nives je uživala i na druženju s Ecijom Ivušić koja je slavila svoju djevojačku večer, a ove žene raspametile su obožavatelje fotografijama u jednodijelnim kupaćim kostimima.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić - 10 Korana Gvozdić - 9 Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 3 +21 Korana Gvozdić - 4 Celebrity Kao u Baywatchu: Korana Gvozdić pokazala sjajnu liniju nakon poroda: ''Nekad sam bila zadovoljnija...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene