Nives Celzijus u seriji "Čista ljubav" često je odjevena u seksi odjevne kombinacije. No, stvarnost je ovaj put nadmašila fikciju!

Galerija


Nives Celziju jučer je u društvu Dalibora Petka stigla u kazalište "Komedija", gdje je premijerno izvedena drama "Revizor". Među brojnim poznatima posjetiteljima istakla se Nives, ponajprije zahvaljujući zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. 35-godišnja glumica, spisateljica i pjevačica odjenula je plišanu ružičastu haljinu koju je kombinirala sa zlatnim štiklama.

Vezani članci Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Lijepu Martinu gledat ćemo u čak dva hit-projekta, u novom je liječnica: "Očekujem veliki uspjeh serije" Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Ecija Ivušić u zmijskom uzorku od glave do pete, no prepoznajete li damu pored nje?

Teško je bilo ne zapitati se nosi li Nives zapravo malo dužu košulju - što zbog gumbića, što zbog dužine. Sigurni smo, isto tako, da se na ovu kombinaciju nitko nije bunio. Atraktivna Nives privlači pozornost i na malim ekranima. U ulozi negativke Sneki u seriji "Čista ljubav" iz dana u dan osvaja svojim seksi kombinacijama.

Nives Celzijus (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)
Nives Celzijus (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)