Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Odlučila sam ovo ljeto malo plesati i piti', rekla je Alka Vuica sinoć na Narodnom radiju gdje je premijerno predstavila novu pjesmu 'Rundu daj'.


U novoj pjesmi Alka Vuica poručuje da bi rušila vladu, sa svojom vojskom žena u štiklama i halterima, a uskoro će napraviti i prigodni videospot.

Vezani članci Severina Severina na Instagramu objavila dirljiv video pa neke čak i rasplakala: "Za nju se ne bira mjesto ni vrijeme" Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot VIDEO I Tomašević se rasplesao: Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot za kampanju za Zagreb

Izlazak svog najavljenog albuma radnog naslova 'Alkina kafana' pomakla je za nekoliko mjeseci. 'Projekt sa tamburašima se malo odužio, ali album je gotov. Puno je bolje ići sa tamburašima na jesen, kad krene berba grožđa, a zato sada imam jedan ljetni hitić', poručila je Alka opovrgavajući napise da joj je veza u krizi.

>> Alkino vjenčanje na Kubi odgođeno

'Nisam se još udala, ali sam se udu dala. U vezi sve štima, moj dragi i ja sutra putujemo u Toronto, gdje ćemo biti gosti na Halidovoj turneji', rekla je Alka, koja će u Kanadi ostati 10-ak dana.

Gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka, Alka je zaigrala i igru pozivanja runde.

Rekla je da bi Mladenu Grdoviću pozvala rundu bevande, Vuci i Zrinku Tutiću dobrog vina, a Severini šampanjca.

'Predsjedniku Josipoviću pozvala bih rundu urbanih bandova da ga totalno udave, a Arsenu Dediću dobar eko sok', rekla je Alka.

U njenom 'rundanju' Petar Grašo dobio bi muškat, a Halid pite. 'Mom Dikančetu zna se što ide – dupli whiskey i to Jack Daniels', rekla je, a jedina koja je ostala bez runde je Vlatka Pokos. 'To je čista provokacija', nasmijala se Alka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook