Na kratko

Alkino vjenčanje na Kubi odgođeno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanje pjevačice Alke Vuice i sarajevskog poduzetnika Zlatka Arslanagića trebalo se dogoditi u veljači na Kubi, ali je odgođeno.

Alka Vuica planirala je vjenčanje sa sarajevskim poduzetnikom Zlatkom Arslanagićem na Kubi, no kako se to ipak nije dogodilo, gradskim kuloarima se počele priče kako je par prekinuo.

Pogledaj i ovo Alka Vuica i Zoran Šerbedžija za sve ljubitelje glam rocka Klub Komedija čeka pravi rock spektakl i to na koncertnoj promociji albuma Alke Vuice i Zorana Šerbedžije!

No, na sreću, Alka i Zlatko još uvijek su zaljubljeni. Kako piše Story, vjenčanje je samo odgođeno do ljeta! Tada se par i njihovi kumovi ipak odletjeti na egzotični otok, a Alka će se udati u haljini Matije Vujice.

>> EKSKLUZIVNO: Alka Vuica predstavila muškarca za kojeg će se udati

'I dalje smo zajedno, i dalje smo sretni. Jednostavno smo oboje imali previše posla. Završavam album a tamburašima na kojem su dvije nove pjesme i osam obrada, a u svibnju odlazim u Kanadu na turneju s Halidom Bešlićem. Zlatko je pak otvorio još jedan lokal u Sarajevu, a ima i puno posla u svojoj vinoteci, i dalje želimo da svadba bude na Kubi, nemamo još točan termin, ali definitivno će biti prije ljeta', rekla je Alka za Story.

Alka i Zlatko upoznali su se prije nekoliko godina, a ljubav je planula na vjenčanju nećaka Zdravka Čolića, prošlo ljeto su se i zaručili u Veroni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene