Nina Morić pozirala je u čednom izdanju, onom kojem za cilj nikako nije bila provokacija. Ipak... manekenka je često na meti zbog svoje kilaže!

Galerija


Nina Morić opet je šokirala svoje obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama, no ovog puta nije u pitanju ekscesno ponašanje. Mnogi su joj, naime, zamjerili njezinu manekensku liniju i mršavost. Pozirala je za Instagram u šarenom, širokom džemperu i bijelom hlačama, a čedno izdanje izazvalo je polemike jer odjeća s Nine visi. Ipak, treba napomenuti da je džemper koji je Nina nosila i zamišljen da visi te joj upravo tako treba pristajati.

Vezani članci Nina Morić Bila je jedna od najljepših: Zavodljivo pozirala i izvijala se, ali mnogi se brinu zbog njezina izgleda Nina Morić - 3 Nakon turbulentne veze hvali se novim dečkom i otkriva kako provode vrijeme

Nekima to ipak nije dovoljno dobar argument, pa su se javili komentari poput ovog: "Teško je ne primijetiti njenu mršavost, pretjerala je". Bilo je ipak i onih koji su je pohvalili zbog lijepa i mladolika izgleda.