Skandalozna Nina

Pozirala gola pa šokirala obožavatelje: "Premršava si"

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Iako Nina Morić ne smatra da je premršava, obožavatelji su zabrinuti za njeno zdravlje.

Manekenka Nina Morić redovito vježba i zdravo se hrani. Iako ona ne smatra da je premršava, njeni obožavatelji su veoma zabrinuti za njezino zdravlje. No činjenica je da je Nina sve mršavija s obzirom da su njene obline nekada krasile mnoge naslovnice.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Tako je manekenka objavom na Instagramu uvelike podigla prašinu. Naime, 41-godišnja Nina na fotografiji pozira potpuno gola u tuš kabini. Jedni su oduševljeni, drugi se pak zgražaju. "Premršava si", glasio je jedan od komentara. 

Podsjetimo, zagrebačka manekenka sa talijanskom adresom nedavno je i opasno naljutila Talijane. Naime, Nina je na svom Facebook profilu objavila status u kojem se opasno ruga Talijanima nakon što je talijanska reprezentacija izgubila mogućnost odlaska na svjetsko prvenstvo u Rusiju. "Ciganko, vrati se doma", glasio je komentar ispod Nininog statusa.

 

A post shared by (@nina__moric) on

 

A post shared by (@nina__moric) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene