Opasno ih razbjesnila

Nina provocirala Talijane, oni joj žustro odgovorili: "Ciganko, vrati se kući"

Nina Morić (FOTO: Facebook) Nina Morić (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (FOTO: Facebook) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Manekenka Nina Morić svojim je statusom na Facebooku opasno naljutila Talijane.

U Italiji je zavladao očaj nakon što je talijanska nogometna reprezentacija izgubila od Švedske i ostala bez mogućnosti da sudjeluje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Tako je manekenka Nina Morić, koja godinama živi u Italiji, na Facebooku objavila status u kojem se itekako narugala Talijanima, no oni to nisu baš najbolje prihvatili.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

"Ne očajavajte, svi ste pozvani kod mene doma da vidite Hrvatsku na svjetskom prvenstvu", napisala je Nina na Facebooku.

Njena objava izazvala je niz negativnih komentara. "Jedina greška Italije je što je pustila izbjeglice kao što si ti", "Ciganko, koliko su Hrvati svjetskih trofeja osvojili? Najvažniji trofej koji ste osvojili je onaj za najgoru zemlju", "Vrati se kući i prestani pljuvati po zemlji koja te izbavila iz bijede", glasili su samo neki od komentara.

No, za razliku od Talijana, Hrvati su s oduševljenjem dočekali Ninin status. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene