Od 42 predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu, naša Nina Kraljić toliko se svidjela svima da je upravo ona proglašena za Miss Eurosonga.


Nina Kraljić još jednom je zablistala. Uoči večerašnjeg početka Eurosonga mlada pjevačica je osvojila titulu ovogodišnje Miss Eurosonga, a kada je saznala vijest Nina se, vidno sretna, u nevjerici primila za glavu. Od svih 42 predstavnika Eurosonga baš je Nina oduševila sve svojom unutarnjom i vanjskom ljepotom te je sasvim zasluženo nositeljica ove titule.

Vezani članci Albina Albina: ''O predstavljanju Hrvatske na Eurosongu maštam od djetinjstva, podršku imam i od inozemne publike!'' Nina Kraljić - 3 Nina Kraljić vratila se na Instagram, odmah se i oglasila te podijelila odluku koju je donijela nakon svih sukoba

Iako se Nini prognoziraju dobri rezultati na Eurosongu, pitanje je kako će pjevačica odraditi svoj nastup jer se prehladila razgledavajući Stockholm te je zadnje dane provodila većinom odmarajući se, ali još nije potpuno ozdravila.

U jednom intervjuu Nina je izjavila da večeri u Stockholmu provodi moleći se Bogu, u kadi i nadodala simpatičnu anegdotu da je nestalo struje dok je bila u kadi pa je prekrivena pjenom bila prisiljena tapkati u mraku. Pjevačica je istaknula da je u Švedskoj jako naporno i da je pod velikim pritiskom, ali najavila je i veliko slavlje kad Eurosong završi. Nina će večeras, u prvoj polufinalnoj večeri, predstaviti Hrvatsku s pjesmom 'Lighthouse', a za nastup je odlučila nositi spektakularnu kreaciju Juraja Zigmana koja teži čak 18 kilograma.