Glasujte za Ninu

SVAKA ČAST NINA! - u bajkovitom izdanju oduševila publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove godine Hrvatska ima odlične predispozicije za najbolji eurovizijski plasman u jako dugo vremena, a sve zahvaljujući Nini.

U Amsterdamu je održan eurovizijski pre-party na kojem je sigurno među najvećim zvijezdama bila naša Nina Kraljić. Njezina izvedba uživo pjesme 'Lighthouse' izmamila je ovacije publike, koja ju je bodrila za cijelo vrijeme izvedbe. Ako se po jutru dan poznaje, ova bi eurovizijska godina za Hrvatsku mogla biti odlična.

Pogledaj i ovo Nina Kraljić Nova životna avantura Naša eurovizijska predstavnica progovorila je o svom novom zanimanju, evo o čemu je točno riječ!

Stranica 'wiwibloggs.com' organizirala je i glasovanje za najbolji nastup, a naša Nina za sada je na trećem mjestu. I vi svojim glasom možete pomoći da se situacija popravi u našu korist. Nina je svakako zaslužila podršku svih nas zbog svog fantastičnog glasa i načina na koji našu zemlju prezentira u svijetu.

Bilo je teško ne primjetiti kako je Nina izgledala uistinu sjajno u zanimljivoj kreacija koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene