Nina Badrić je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju u maloj crnoj haljini.

Galerija


Nina Badrić jedna je od najaktivnijih domaćih pjevačica na društvenim mrežama koja s obožavateljima i pratiteljima dijeli dogodovštine iz svoje svakodnevice, a zahvaljujući jednoj od posljednjih objavljenih fotografija dobila je niz komplimenata na račun mladolikog izgleda.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić napokon završila sa svojom tinejdžerskom simpatijom, i to zahvaljujući domišljatosti! Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila

Naime, Nina je podijelila fotografiju u maloj crnoj haljini neobičnog kroja, na kojoj pozira sa širokim osmijehom na licu, a njezini su joj obožavatelji uputili komplimente i pohvale, dok su neki zaključili i da izgleda poput djevojčice.

"Stariš li ti ženo?", "Zbog ovakvih se žena ratovi vode", "Savršenstvo od tebe i haljine, "Sve ljepša i ljepša", "Ideš curice pa tebi godine ništa ne mogu", stoji u Instagram komentarima.

Prije nekoliko dana, Nina je obožavatelje oduševila i emotivnom objavom koju je posvetila našem tenisaču Goranu Ivaniševiću i danu kada je osvojio Wimbledon. 

Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što