Nina Badrić posvetila je Goranu Ivaniševiću emotivni status u kojem se prisjetila njegove pobjede na Wimbledonu prije 18 godina.

Galerija


Naša pjevačica Nina Badrić na Instagramu se prisjetila jednog od najvažnijih sportskih događanja u hrvatskoj povijesti, točnije dana kada je tenisač Goran Ivanišević osvojio Wimbledon, ali i otkrila kako je napeto finale pratila u društvu legendarnog Olivera Dragojevića i njegova brata Aljoše u Splitu.

Vezani članci Mia Elegović, Nives Celzijus, Fani Čapalija, i Nina Badrić Nižu uspjehe na poslovnom planu, no ljubav nikako da pokuca na njihova vrata. ''Prava ljubav vrijedna je čekanja!'' Goran i Nives Ivanišević Rijetki emotivni istup Gorana Ivaniševića zasjenio urnebesni komentar još jedne teniske legende!

"Kad je prije prošlo 18 godina? Kao da je jučer bilo sjećam se finala Wimbledona, sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević, njegov brat Aljoša i ja u splitskom restoranu Jugo. Nas troje sami. Da smo se nervirali, navijali, plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjećam se Splita koji je u 3 sata organizirao najljepši doček Goranu. Grad je gorio, a svima nam je srce bilo na mjestu. Svi smo se radovali s Goranom i zbog njega. Koliko nam je živaca samo odnio Goran Ivanišević tada. Učinio mi je čast i gušt prije nekoliko godina i snimio sa mnom spot za pjesmu 'Da se opet tebi vratim'. Gdje ste bili na današnji dan? Ja sam bila tamo. Gorane... bio si i ostao istinska legenda. Uvijek", napisala je emotivna Nina uz zajedničku fotografiju s Goranom koju je objavila.

Objavu je dosad lajkalo više od 15 tisuća Nininih obožavatelja, koji su se također s ponosom prisjetili tog dana, a među njima se našao i glumac Goran Višnjić, koji se našalio na svoj račun.

"Hvala ti, Nina, od srca. Čekaj, Goran Ivanišević? E, ništa onda", poručio joj je Višnjić na svoj originalan i humorističan način. Nina mu nije ostala dužna te je i njemu poručila da je i on legenda.

Kada su obožavatelji vidjeli njihovu prepisku, zaključili su da bi hrvatskim glumac s holivudskom adresom trebao dobiti glavnu ulogu u Nininu novom spotu koji će snimiti.

Možda će se to i stvarno dogoditi jer se Nina nedavno pohvalila fotografijama s druženja s Goranom u Jelsi na otoku na Hvaru

Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama