Učinio joj je čast

Emotivna Nina posvetila objavu Goranu Ivaniševiću, a sve je to imao potrebu komentirati Goran Višnjić

Nina Badrić i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nina Badrić i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić posvetila je Goranu Ivaniševiću emotivni status u kojem se prisjetila njegove pobjede na Wimbledonu prije 18 godina.

Naša pjevačica Nina Badrić na Instagramu se prisjetila jednog od najvažnijih sportskih događanja u hrvatskoj povijesti, točnije dana kada je tenisač Goran Ivanišević osvojio Wimbledon, ali i otkrila kako je napeto finale pratila u društvu legendarnog Olivera Dragojevića i njegova brata Aljoše u Splitu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

"Kad je prije prošlo 18 godina? Kao da je jučer bilo sjećam se finala Wimbledona, sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević, njegov brat Aljoša i ja u splitskom restoranu Jugo. Nas troje sami. Da smo se nervirali, navijali, plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjećam se Splita koji je u 3 sata organizirao najljepši doček Goranu. Grad je gorio, a svima nam je srce bilo na mjestu. Svi smo se radovali s Goranom i zbog njega. Koliko nam je živaca samo odnio Goran Ivanišević tada. Učinio mi je čast i gušt prije nekoliko godina i snimio sa mnom spot za pjesmu 'Da se opet tebi vratim'. Gdje ste bili na današnji dan? Ja sam bila tamo. Gorane... bio si i ostao istinska legenda. Uvijek", napisala je emotivna Nina uz zajedničku fotografiju s Goranom koju je objavila.

Objavu je dosad lajkalo više od 15 tisuća Nininih obožavatelja, koji su se također s ponosom prisjetili tog dana, a među njima se našao i glumac Goran Višnjić, koji se našalio na svoj račun.

"Hvala ti, Nina, od srca. Čekaj, Goran Ivanišević? E, ništa onda", poručio joj je Višnjić na svoj originalan i humorističan način. Nina mu nije ostala dužna te je i njemu poručila da je i on legenda.

Kada su obožavatelji vidjeli njihovu prepisku, zaključili su da bi hrvatskim glumac s holivudskom adresom trebao dobiti glavnu ulogu u Nininu novom spotu koji će snimiti.

Možda će se to i stvarno dogoditi jer se Nina nedavno pohvalila fotografijama s druženja s Goranom u Jelsi na otoku na Hvaru

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) +5 Zahra Elise (Foto: Instagram) Celebrity Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene