Jubilarni!

Nina Badrić slavi 50. rođendan! Pogledajte neobičnu haljinu koju je odabrala za svečanu proslavu, a i tko je sve među gostima!

50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić Matija Habljak/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 2 50. rođendan Nine Badrić - 2 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 5 50. rođendan Nine Badrić - 1 50. rođendan Nine Badrić - 1 +23 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić slavi okrugli 50. rođendan, na feštu stigli brojni poznati s hrvatske estrade, Nina zasjala u bijeloj kombinaciji!

Naša pjevačica Nina Badrić slavi okrugli 50. rođendan, a na veliku jubilarnu proslavu stigli su brojni poznati s naše estradne scene.

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

Nina je zasjala u bijeloj odjevnoj kombinaciji, a odjenula je bijelu kratku haljinu s velikim neobičnim ukrasom na trupu te obula kristalne štikle i stavila ogrlicu s kristalićima. Kosu je zavezala u niski dugi rep, a slavljenica je s veseljem dočekivala goste.

Neka od poznatih lica koja su se našla na proslavi su Jelena Rozga, Petar Grašo, Snježana Schillinger, Marija Husar i Enis Bešlagić, a slavlje se nastavilo do dugo u noć.

Povodom rođendana Nina je objavila i fotografiju na profilu na Instagramu uz opis: ''Samo nas nebo zaustavit može i ništa više'', a u komentarima su uslijedile brojne čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je već prije za IN Magazin najavila kako će proslava rođendana biti pravi mali svatovi, a otkrila je i kako se ne boji starenja, već joj je to privilegija.

''Mislim da je to uopće glupo skrivati jer bar to ne možeš sakriti, ostarjet ćemo svi i daj Bože da starimo jer u današnje vrijeme je privilegija stariti, mnogi ljudi se razbolijevaju i odlaze mladi tako da je ogromna privilegija, s ponosom čovjek treba isticati svoje godine'', rekla je.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Splitski festival - 5 Splitski festival - 4 Splitski festival - 3 Splitski festival - 2 +0 Splitski festival - 1 inMagazin Tko je na Splitskom festivalu pio samo vodu, tko je veliki povratnik festivala te tko se sve okitio nagradama?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 3 +20 Mladen Grdović - 2 Celebrity Grdović poslije alkoholiziranih snimki nastupio na Splitskom festivalu, ovog puta sve je odradio profesionalno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene