Nina Badrić iskreno je progovorila o majčinstvu i želji da postane majka.

Galerija


Nina Badrić nedavno je zbunila svoje pratitelje na profilu na Instagramu objavom fotografije s opisom "moje hvarsko vjenčanje" jer je dio njih na trenutak pomislio kako se njihova omiljena pjevačica ponovno udaje u tajnosti.

Vezani članci Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila Teška nesreća u Travnom (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 4 Policija objavila detalje užasa u Novom Zagrebu: Uhićen vozač koji je izazvao nesreću u kojoj su stradale majka i dijete

No kako sada već svi znaju, bila je to tek fotografija sa snimanja njezina novog spota za pjesmu "Volim te, volim", u kojem glavnu ulogu igra popularni glumac Slavko Sobin.

Nina, koja će uskoro proslaviti 47. rođendan, možda dosad nije imala prevelike sreće u ljubavi, no vjeru u onu vječnu ljubav i sudbonosni susret nije izgubila, a za magazin Gloria otkrila je kako ponekad razmišlja i o majčinstvu.

"Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Ali kad neko vrijeme pođe, počneš i na taj iskonski nagon drukčije gledati. Voljela bih udomiti dijete jer mislim da mogu mnogo dati nekom malom biću i kao zrela osoba lijepo ga provesti kroz život. Da bi donio takvu odluku, čovjek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. No s druge strane, nikad ne znate što život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se takvo što više ne može dogoditi. Različiti smo, imamo različite sudbine i nekoga možda sreća dočeka na kraju puta... Ali imam svog nećaka kojeg obožavam i s njim me vežu posebne spone", izjavila je Nina za Gloriju.

Evo što je odgovorila na pitanje vjeruje li da će joj u život ući visok, naočit muškarac, plavih očiju. 

''Takav je bio moj bivši suprug, s kojim sam provela 12 godina. Bila je to mladenačka ljubav, pomalo nezrela. No zahvalna sam na njoj. Kad ste mladi, privuče vas kemija, osjetite leptiriće, sve vam je slatko, ali za zajednički život treba partner koji ti je prvenstveno prijatelj, koji te razumije i poštuje. Ljepše je proći i neke teže trenutke kad je pored vas osoba koja će sve okrenuti na dobro'', zaključila je Nina. 

Kasnila je tri sata pa se pojavila u nikad kraćoj haljini, a svi su primijetili i da ne nosi grudnjak