Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju s opisom koji je mnoge zainteresirao.

Galerija


Poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić redovito na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, ali njezina najnovija objava podigla je više prašine no što je to obično slučaj. 

Vezani članci Caroline Wozniacki i David Lee (Foto: Instagram) Jedna od najljepših sportašica svijeta izrekla sudbonosno da 8 godina starijem košarkašu Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry oženio se s Meghan unatoč oštrom upozorenju svog djeda princa Philipa, evo što mu je rekao

Njezina objava glasila je – "Moje hvarsko vjenčanje", a uključivala je i fotografiju na kojoj stoji na vratima crkve u bijeloj haljini držeći oko vrata muškarca koji je okrenut leđima. Nina je dodala i "volim te, volim" uz opis svoje fotke.

Iako se na trenutak dalo pomisliti kako Nina priča o svome tajnom vjenčanju, zapravo se radi o snimanju njezina novog glazbenog spota. Na fotki se uostalom vidi i snimateljska ekipa, a pjevačica je tagirala Slavka Sobina koji, čini se, ima glavnu ulogu u njezinu novom glazbenom uratku. Bivši natjecatelj showa ''Ples sa zvijezdama'' također je na svom profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija sa snimanja spota. 

Ronaldova Georgina plijenila pozornost u uskom kombinezonu, ali utakmicu je gledala podalje od njegove majke