Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju s opisom koji je mnoge zainteresirao.

Galerija


Poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić redovito na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, ali njezina najnovija objava podigla je više prašine no što je to obično slučaj. 

Vezani članci Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) Nakon malo dopisivanja, Nina Badrić i Goran Višnjić zajedno na Hvaru, njezin dekolte je zvijezda fotke Bruna Sanader i Vedran Vukadinović (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Bruna Sanader udaje se na Hvaru: Veza s Vedranom otkrivena je poljupcima na apsolventskom putovanju

Njezina objava glasila je – "Moje hvarsko vjenčanje", a uključivala je i fotografiju na kojoj stoji na vratima crkve u bijeloj haljini držeći oko vrata muškarca koji je okrenut leđima. Nina je dodala i "volim te, volim" uz opis svoje fotke.

Iako se na trenutak dalo pomisliti kako Nina priča o svome tajnom vjenčanju, zapravo se radi o snimanju njezina novog glazbenog spota. Na fotki se uostalom vidi i snimateljska ekipa, a pjevačica je tagirala Slavka Sobina koji, čini se, ima glavnu ulogu u njezinu novom glazbenom uratku. Bivši natjecatelj showa ''Ples sa zvijezdama'' također je na svom profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija sa snimanja spota. 

Ronaldova Georgina plijenila pozornost u uskom kombinezonu, ali utakmicu je gledala podalje od njegove majke