Ninu Badrić obožavatelji često uspoređuju s talijanskom ljepoticom Monicom Bellucci, a novi povod za to im je dala nakon što je objavila fotku na kojoj pozira na krevetu.

Galerija


Naša glazbena diva Nina Badrić (48) na Instagramu posljednjih dana oduševljava svojom pojavom, a obožavatelje je ponovno fascinirala sjajnom figurom. Pjevačica je pozirala sjedeći na krevetu te je objavila fotografiju na kojoj je ogrnuta dugačkim plavim kaputom, a na nogama je imala srebrne špicaste štikle.

Vezani članci Ana Rucner Počela je korizma, što ona znači našim zvijezdama i čega će se odreći ovih 40 dana? Nina Badrić - 1 Nina se prisjetila mlađih dana i dirnula sve posvetom roditeljima, a mnogi su se u komentarima dotakli njezine ljepote

"Kladim se u sve da poslije kiše dolazi sunce", napisala je u opisu fotke, a njezinim fanovima nije trebalo dugo da je obaspu komplimentima. "Pa ti ideš u rikverc s godinama", "Hrvatska Monica Bellucci", "Predivna žena", "Prelijepa si", "Draga Nina ti blistaš u zadnje vrijeme", samo su neki od komentara na fotku.

Mnogi Ninu Badrić često upoređuju s Monicom Bellucci, a slažu se i da izgleda bolje od popularne talijanske ljepotice.

Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"