sve bolje izgleda

Nina Badrić iznenadila pratitelje izazovnom kombinacijom i tajanstvenim riječima: "Tebe bi trebali čekati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić pozirala je u bijelom kaputu koji je uskladila sa štiklama, crvenim ružem i valovitom kosom, a kraj slike je stavila kratak opis.

Nina Badrić često dijeli fotografije u elegantnim i seksi izdanjima za koja prima mnoštvo komplimenata. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

"U iščekivanju", napisala je kratko Nina i ostala tajanstvena. Pjevačica je pozirala u bijelom kaputu koji je uskladila sa štiklama, crvenim ružem i valovitom kosom. Posebno su se isticale njezine noge u, kako se čini prema fotografiji, mrežastim najlonkama. 

Nina je kao i uvijek dobila puno pohvala za svoj izgled. "Ljepota", "Poput dive", "Prelijepa", "Divna", "Uvijek jako lijepa", "Friz i pol", "Kako je ova žena seksi", "Cipelice su wow", "Tebe bi trebali čekati, nažalost džentlmeni odumiru", komentirali su njezini pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, Nina je nedavno progovorila o svom ljubavnom životu. "Moje srce je slobodno za ljubav", otkrila je pjevačica u novom intervjuu za Story.rs, komentirajući i kako bi to bio savršen stih za neku njezinu pjesmu.

Nina je priznala i da bi voljela ponovno osjetiti leptiriće u trbuhu, a otkrila je i kada joj se to dogodilo posljednji put.

"Ne sjećam se kad sam zadnji put bila zaljubljena. Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću", kazala je Badrić, koja smatra da ljubav može biti čarobna ako je prava osoba u pitanju. "Istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmijeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi", rekla je pjevačica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene