Ljetne radosti

Nakon malo dopisivanja, Nina Badrić i Goran Višnjić zajedno na Hvaru, njezin dekolte je zvijezda fotke

Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Dnevnik.hr) Goran Višnjić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Goran Višnjić (Foto: Instagram) Galerija

Duo je pozirao uz more u tipičnim ljetnim izdanjima na Jelsi na otoku Hvaru.

46-godišnja pjevačica Nina Badrić glumca Gorana Višnjića prije dva tjedna pozvala je u svoje "dalmatinsko gnijezdo".

Pogledaj i ovo Nina Badrić ''Zaista prelijepa žena!'' Nina Badrić ovom je fotografijom svoje pratitelje oborila s nogu, a usput je najavila i jednu promjenu: ''Još te ne dam, ali...''

Radi se o Jelsi na otoku Hvaru, a nakon malo dopisivanja na Instagramu, domaći glumac s američkom adresom prihvatio je poziv prijateljice.

"Dođite kad god možeš, prekrasno je", poručila je tada Nina Goranu, a pjevačica je sada podijelila i nekoliko fotografija s njihovog druženja.

Duo je pozirao uz more u tipičnim ljetnim izdanjima, Nina u dužoj haljini u crvenoj boji, a Goran u kratkim hlačama i košulji, dok su poglede skrivali iza sunčanih naočala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Ipak, svu pažnju privukao je Ninin dekolte. "Samo zamišljam spoj ovih dvoje ljudi...pa legendarno. ps. Ninči super ti stoji Jelsa", samo je jedan od komentara koji smo vidjeli ispod fotografija.

"Vidim jata onih istih ptica. Istu zvijezdu previsoku. Opet živi stotinama lica...", napisala je Nina u opisu.

Nina je nedavno na Hvaru snimila i spot s glumcem Slavkom Sobinom za pjesmu "Volim te, volim", pa posljednjih tjedana uživa u čarima naše obale te sunčanju i isprobavanju lokalnih delicija.

Pa ako netko zna uživati, onda je to Nina. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: Profimedia) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) +5 Ivana i Ivanka Trump (Foto: AFP) Celebrity Potez očajnika: 70-godišnja bogatašica ostavila 47-godišnjeg Talijana, on joj brutalno izvrijeđao djecu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene