Duo je pozirao uz more u tipičnim ljetnim izdanjima na Jelsi na otoku Hvaru.

Galerija


46-godišnja pjevačica Nina Badrić glumca Gorana Višnjića prije dva tjedna pozvala je u svoje "dalmatinsko gnijezdo".

Vezani članci Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina posljednjih dana provocira javnost fotkama u vrućem izdanju: Ova nova najseksi je dosad

Radi se o Jelsi na otoku Hvaru, a nakon malo dopisivanja na Instagramu, domaći glumac s američkom adresom prihvatio je poziv prijateljice.

"Dođite kad god možeš, prekrasno je", poručila je tada Nina Goranu, a pjevačica je sada podijelila i nekoliko fotografija s njihovog druženja.

Duo je pozirao uz more u tipičnim ljetnim izdanjima, Nina u dužoj haljini u crvenoj boji, a Goran u kratkim hlačama i košulji, dok su poglede skrivali iza sunčanih naočala.

Ipak, svu pažnju privukao je Ninin dekolte. "Samo zamišljam spoj ovih dvoje ljudi...pa legendarno. ps. Ninči super ti stoji Jelsa", samo je jedan od komentara koji smo vidjeli ispod fotografija.

"Vidim jata onih istih ptica. Istu zvijezdu previsoku. Opet živi stotinama lica...", napisala je Nina u opisu.

Nina je nedavno na Hvaru snimila i spot s glumcem Slavkom Sobinom za pjesmu "Volim te, volim", pa posljednjih tjedana uživa u čarima naše obale te sunčanju i isprobavanju lokalnih delicija.

Pa ako netko zna uživati, onda je to Nina. 

Potez očajnika: 70-godišnja bogatašica ostavila 47-godišnjeg Talijana, on joj brutalno izvrijeđao djecu