Nina Badrić objavila je fotografije ljetovanja na Karibima gdje pozira u badiću i druži se s lokalnim dečkima.

Galerija


Poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić već danima izaziva ljubomoru kod svojih obožavatelja slikama s egzotične karipske destinacije na kojoj provodi praznike. 

Vezani članci Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina posljednjih dana provocira javnost fotkama u vrućem izdanju: Ova nova najseksi je dosad

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, pjevačka diva pokazala je kako u silnom uživanju nije niti usamljena. Fotografija s tri lokalna momka pokazuje kako se Nina nimalo loše ne provodi. 

Pozirala je i u badiću, a glavni adut svih njenih fotografija je prekrasna priroda koja oduzima dah. Naime, Nina se danima opušta na otoku Sveti Bartolomej koji slovi kao raj na zemlji, a fotografije na Instagramu pjevačice to i dokazuju. 


Kao i većina zabavljača, Nina će imati radno ljeto s mnogo nastupa, pa je odlučila sada ugrabiti malo sunca i opustiti se prije no što prava ludnica započne. Tako je na jednoj svojoj objavi napisala "Hvala ti Bože... srce mi se smije", a fanovi su ostali oduševljeni. 

 

Uvijek golišava ljepotica provela dan s roditeljima u čednom izdanju, a onda su stigli do njezina seksi plakata