Nina Badrić objavila je fotografije ljetovanja na Karibima gdje pozira u badiću i druži se s lokalnim dečkima.

Galerija


Poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić već danima izaziva ljubomoru kod svojih obožavatelja slikama s egzotične karipske destinacije na kojoj provodi praznike. 

Vezani članci Mia Elegović, Nives Celzijus, Fani Čapalija, i Nina Badrić Nižu uspjehe na poslovnom planu, no ljubav nikako da pokuca na njihova vrata. ''Prava ljubav vrijedna je čekanja!'' Nina Badrić Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu?

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, pjevačka diva pokazala je kako u silnom uživanju nije niti usamljena. Fotografija s tri lokalna momka pokazuje kako se Nina nimalo loše ne provodi. 

Pozirala je i u badiću, a glavni adut svih njenih fotografija je prekrasna priroda koja oduzima dah. Naime, Nina se danima opušta na otoku Sveti Bartolomej koji slovi kao raj na zemlji, a fotografije na Instagramu pjevačice to i dokazuju. 


Kao i većina zabavljača, Nina će imati radno ljeto s mnogo nastupa, pa je odlučila sada ugrabiti malo sunca i opustiti se prije no što prava ludnica započne. Tako je na jednoj svojoj objavi napisala "Hvala ti Bože... srce mi se smije", a fanovi su ostali oduševljeni. 

 

Uvijek golišava ljepotica provela dan s roditeljima u čednom izdanju, a onda su stigli do njezina seksi plakata