Nina Badrić, Petar Grašo i Gibonni samo su neki od najpoznatijih domaćih glazbenika koji su stigli u Velu Luku gdje će odati počast Oliveru Dragojeviću.

Galerija


Najpoznatija lica domaće glazbene scene počela su se kroz dan okupljati u Veloj Luci na Korčuli, razlog je naravno druga godišnjica smrti neprežaljenog Olivera Dragojevića i koncert koji će biti održan njemu u čast.

Vezani članci Severina Severina na Instagramu objavila fotografiju s Petrom Grašom pa otkrila i koji je razlog tome Oliver Dragojević (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Svaka je posebna na svoj način: Kako su nastale neke od najljepših Oliverovih pjesama?

Kamere su tako na rivi uhvatile Ninu Badrić, Petra Grašu, Gibonnija, Antu Gelu, Hanu Huljić i Domenicu Žuvelu, a to je samo dio glazbenika koji će večeras Oliveru odati počast velikom koncertom.

Od ranog jutra obožavatelji obilaze njegovo posljednje počivalište, a tako će vjerujemo biti i nekoliko narednih dana.

Oliver Dragojević proslavio se 1995. pjesmom "Galeb i ja" na Splitskom festivalu i od tada je bio jedan od najpopularnijih glazbenika u Hrvatskoj. Pjevao je u dvoranama diljem svijeta koje su mogli napuniti samo velikani.

Legendarni glazbenik zauvijek je zatvorio oči nakon najteže borbe, one s karcinomom pluća koji su mu dijagnosticirali u kolovozu 2017. Oliver je iza sebe ostavio suprugu Vesnu s kojom je bio 44 godine u braku te sinove Dina, Davora i Damira i petero unučadi.

Ispratili ga uz veličanstvenu bakljadu i brodske sirene: Tisuće ljudi tih su dana Oliveru poželjele reći zbogom