Nina Badrić objavila je fotografiju koja je nastala na otoku Hvaru na kojem ima kuću i tamo ljetuje svake godine.

Galerija


Nina Badrić (48) često dijeli svoje fotografije kojima oduševljava obožavatelje, pogotovo kada pozira u prirodnijem izdanju. 

Vezani članci Nina Badrić Ninu Badrić zbog novog imidža ne prestaju uspoređivati sa slavnom seks-bombom, vidite li i vi sličnost? Nina Badrić Zbog novih seksi fotki Ninu Badrić zamijenili s Jennifer Lopez, posebno su zanimljive one na kojima noge pokazuje samo u sakou!

"Proljeće je, a u meni ljeto", napisala je pjevačica uz stari selfie koji je okinula dok je bila na otoku Hvaru gdje ljetuje svake godine i ima kuću. 

Nina je na slici, kako se čini, u crvenom badiću koji je ranije nekoliko puta pokazala u svojim objavama na Instagramu. Ubrzo su uslijedili brojni komplimenti.

"Prekrasna prirodna žena", "Aaa, divno", "Ljepota od žene", "Vi ste Nina praznik za oči", "Najljepša Nina na najljepšem otoku", "Žena za sva vremena", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Nina je nedavno pokazala novu frizuru i pokrenula mnoštvo reakcija. Objavila je selfie na kojem je imala raspuštenu i popeglanu kosu koju je produžila ekstenzijama, a na njezin novi look reagirao je i Zdravko Mamić.

U komentarima joj je ostavio lajk, odnosno emotikon podignutog palca, na što mu je ona odgovorila smajlićem, a oduševila je i Jacquesa Houdeka, koji je bio nešto rječitiji od Mamića.

"Prelijepa! Wow, wow, wow!" poručio joj je pjevač, a na pohvalama nisu štedjeli ni brojni drugi Ninini pratitelji.

Maja Šuput svojim fotografijama pokrenula žustru raspravu obožavatelja koji se ne mogu složiti oko jedne stvari, prikupila i više od 26.000 lajkova

Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!