objasnila što radi

Nina Badrić objavila fotku iz Beograda, na poruku koju je ostavila odmah reagirale Izabel Kovačić i Lana Jurčević

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju iz Beograda, a u komentarima su joj se javile Izabel Kovačić i Lana Jurčević.

Naša pjevačica Nina Badrić (48) svako je malo u drugome gradu ako ćemo uzeti u obzir njezine objave na Instagramu, a ovoga se puta javila iz Beograda. "Neki novi projekti u nastajanju", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj pozira u ležernom izdanju.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

"Savršeno", komentirala joj je Izabel Kovačić, a na sve se javila i Lana Jurčević. "Jeeej", stoji u njezinu komentaru ispod Ninine fotke. Obožavatelji su je obasuli komplimentima te su joj poželjeli sreću u novom projektu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Samo dan ranije pjevačica je privukla pažnju kombinacijom u kojoj je pozirala za fotku, a na kojoj su u prvom planu njezine noge. Istaknula ih je u kratkoj haljini i sandalama s visokom potpeticom. Sliku su također komentirale poznate dame, uključujući Sonju Kovač i Bojanu Gregorić Vejzović.

Još početkom ovoga tjedna, Nina Badrić se javila iz Jelse na Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan u centru pored crkve i gdje od tada često provodi svoje slobodno vrijeme.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene