Nina Badrić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa Žarkom Lauševićem i Moom Stojnovićem.

Galerija


Nina Badrić odlučila je ovo ljeto iskoristiti za maksimalno uživanje na moru, točnije u Jelsi na otoku Hvaru odakle trenutke sreće i svakodnevnice dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Vezani članci Korona i psiha - Vladimir Kočiš Zec Utječe li korona i na našu psihu? Kako ostati normalan u doba pandemije pitaju se i poznati Hrvati Nina Badrić i koronavirus - 8 Nina Badrić otkriva kako se nosi s ovim teškim vremenima i otkriva gdje je pronašla mir: "Ja jesam tip osobe koja zna biti sama"

Među posljednjim objavama Nina se tako pohvalila i susretom s proslavljenim srpskim glumcem Žarkom Lauševićem, a u poziranju im se pridružio i poduzetnik Mo Stojnović.

"Ljeto kad sam naučila letjeti", napisala je Nina u opisu fotografije.

Žarko u Hrvatskoj trenutno snima istoimenu komediju o morskim avanturama 12-godišnje djevojčice, čija se premijera očekuje u listopadu ove godine.

"Mnogo radosti na jednoj fotki, divni", "Predivna Nina, a Žarko je i dalje šmeker", "Žarko izgleda fenomenalno", "Ono kad ti stoje godine. Sve bolje i bolje", "Lijepa slika, lijepi ljudi, puno radosti", "Galerija dragih likova", "Kakve face", "Divno i Nina i Žarko, bio i ostao frajer", "Jedna je Nina", samo je dio komentara koji su dobili od oduševljenih obožavatelja.

Isplivale stare Severinine fotografije: Evo kako je pjevačica izgledala prije 15 godina, uvijek je znala privući pažnju