Zanimljiva usporedba

Nina Badrić u badiću s dubokim izrezom s prednje strane izazvala divljenje, spomenula i temu o kojoj rijetko govori!

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Marko Grubišić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić - 1 Galerija

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografije s Maldiva, na kojima trenutačno uživa, no zasad još nije otkrila tko joj pravi društvo.

Nina Badrić uživa na egzotičnim Maldivima, a koliko joj je lijepo, pohvalila se na svojem Instagramu, i to prizorima od kojih je mnogima zastao dah.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Slažete li se? Nina se ne skida iz badića, a pali su i komplimenti za pravu prirodnu ljepotu: "Božanstvena si"

Na jednoj od fotografija koje je objavila 49-godišnja Nina pozira u crnom badiću s dubokim izrezom na dekolteu, a uz nju je objavila i znakovitu poruku kojom je neke dobro nasmijala.

"Putovanja su kao brak. Misliš da ti imaš kontrolu", napisala je Nina, koja zasad nije otkrila s kim se otputila u tropske krajeve, u kojima se nedavno odmarala i njezina kolegica Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Ninochka izgledaš kao specijalno izdanje Sports Ilustrated", "Samo i uvijek svojim pravcem, jer si na kontinentu dijamant, a pored mora najdragocjeniji biser", "Svakim danom sve ljepša i ljepša", "Bravo Nina! Prekrasna žena", "Oličje ženstvenosti i prave prirodne ljepote. Uživaaj kraljice!", "Obožavam tu tvoju pozitivu i tu dobrotu koju imaš u sebi i to te najviše krasi kao osobu. Neka ti bude lijepo. Čuvaj se", "Nina, uzmi me k sebi, divna si", "Wow kakva fotka, toliko seksi, a decentno", "Koja žena", "Bože ova žena što starija sve bolja i ljepša… Bomba!" poručili su joj pratitelji.

Prije putovanja na Maldive Nina je uživala na Hvaru pa pokazala dio unutrašnjosti svoje kuće, koju naziva i svojim drugim domom. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos +3 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos istaknula bujne atribute u sakou ispod kojeg nije imala ništa, čini se da joj boravak u Hrvatskoj godi!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Cole Sprouse (Foto: Getty Images) Cole Sprouse (Foto: Instagram) Cole Sprouse (Foto: Getty Images) +16 Cole Sprouse (Foto: Getty Images) Nekad i sad Znamo ga kao preslatkog dječaka iz najvećih hitova, a sada je progovorio o tajni koju je dugo krio od svih, ni sad mu nije svejedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene