Zanimljivi detalji

Nina Badrić otkrila djelić stana na Hvaru, u kratkom videu pokazala je detalje svog drugog doma!

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Hvar - 1 Nina Badrić Hvar - 2 Nina Badrić Hvar - 4 +0 Nina Badrić Hvar - 5 Galerija

Nina Badrić odlučila je prve tople proljetne dane provesti u svom stanu na Hvaru, a pratiteljima je kroz kratki video omogućila da zavire u njezin kutak za odmor.

Jedna od naših najcjenjenijih pjevačica, Nina Badrić, otputovala je u Jelsu na otoku Hvaru kako bi sebi pružila mali odmor prije daljnjih poslovnih zadataka.

Pogledaj i ovo Nina Badrić ''Zaista prelijepa žena!'' Nina Badrić ovom je fotografijom svoje pratitelje oborila s nogu, a usput je najavila i jednu promjenu: ''Još te ne dam, ali...''

Proteklog je tjedna kao gošća nastupala na koncertu u čast legendarnog Akija Rahimovskog u Areni Zagreb, a nakon brda emocija i lijepih sjećanja koje je proživjela na koncertu mir je pronašla na moru.

Već godinama ljetuje u svojoj maloj oazi mira na Hvaru, a sada se na Instagramu pohvalila i što radi te kako provodi vrijeme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je objavila video u kojem šeta hvarskim ulicama te u nekoliko kadrova snima svoju kuhinju i dio interijera, koji je skladno uređen i namješten.

U kući prevladavaju ''morske'' boje poput plave i zelenkaste, prostorom prevladava bijeli kamen, a Nina je izgled malo odlučila podići tamno crvenim detaljima poput fotelje, jastuka i svijeća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Zbog ovih nekoliko viđenih kadrova njezini pratitelji ne skrivaju da bi poželjeli biti na njezinu mjestu, a počast je odala i ''vječnom morskom vuku'' uz pozadinsku pjesmu videozapisa ''Galeb i ja'' Olivera Dragojevića.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović, Branislav Glumac +9 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 2 Celebrity Danijela Martinović pozirala s bivšim suprugom jedne od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, zatekla se u izlasku s poznatim domaćim licima

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith +0 Jada Pinkett Smith Celebrity Jada Pinkett Smith prekinula šutnju nakon što je njezin suprug udario Chrisa Rocka, evo što je poručila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene