Jako su vezane

Nina Badrić pokazala lijepu mamu i dirljivom posvetom mnoge ganula do suza: "Snažne riječi i predivna Mila"

Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić na koncertu Želim život - 10 Nina Badrić Nina Badrić - 1 +0 Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Galerija

Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju svoje mame Mile uz koju joj je posvetila dirljiv status.

Pjevačica Nina Badrić raznježila je svoje obožavatelje novom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Podijelila je fotografiju svoje majke Mile uz koju joj je posvetila i dirljiv status.

"To je posebna veza koja obuhvaća godine. Kroz smijeh, brigu, osmijehe i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. MAMA", napisala je Nina i dirnula mnoge, a mama Mila dobila je i brojne pohvale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Sretna si što je imaš", "Mama ti je jako lijepa i vesela", "Snažne riječi i predivna Mila", "Divna gospođa", "Bravo Nina, majka je jedna i jedina", "Baš ste me rasplakali, ovakve snažne, tople riječi kidaju svaki dio tijela", dio je brojnih komentar koje je dobila.

Nina ne krije da je jako vezana s mamom i već joj je nekoliko puta odala počast na svojem Instagramu, a njezini obožavatelji su svaki put gospođu Milu obasuli komplimentima na račun figure i mladolikog izgleda. Još fotografija Nine s mamom pogledajte u našoj galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene