Wooow!

Na dodjeli Porina jedna je pjevačica oduševila seksi prorezom i pozom u stilu Angeline Jolie

Angelina Jolie (Foto: Getty) Angelina Jolie (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty) Galerija

Radi se o najuglednijoj glazbenoj nagradi u Hrvatskoj, koja se dodjeljuje od davne 1993. godine, pa ne čudi da su brojne domaće dame sinoć iskoristile priliku kako bi posebno zablistale.

Sinoć se u Rijeci održala 26. dodjela glazbene nagrade Porin.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

Radi se o najuglednijoj glazbenoj nagradi u Hrvatskoj, koja se dodjeljuje od davne 1993. godine, pa ne čudi da su brojne domaće dame sinoć iskoristile priliku kako bi posebno zablistale.

Danas se svakako najviše priča o raskošnoj haljini Nine Badrić kojoj je Porin izmaknuo za dlaku, no Nina je odradila odličan nastup te zablistala punim sjajem. Ona je izabrala sirena haljinu riječkog dizajnera Juraja Zigmana koja je odlično istaknula njezinu figuru pješčanog sata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

No, jutro nakon priča se i o seksi, crnoj haljini pjevačice Gine Damjanović iz benda Detour koju je krasio duboki dekolte, ali i prorez koji je istaknuo njezine vitke noge.

Po poziranju na crvenom tepihu, talentirana i zgodna Gina podsjetila nas je na Angelinu Jolie i njezinu nogu koja je virila iz crne haljine na dodjeli Oscara 2012. godine, a tko je to bolje odradio, procijenite sami u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Victoria Damjanovic (@gina_victoria_d) on

Dodjelu nije propustila niti bivša Kraljica svijeta Danijela Gračan, supruga nogometnog trenera Nenada Gračana, kojoj je društvo radila kći Ema koja je uspješno krenula njezinim stopama. Djevojke su zablistale u raskošnim haljinama kao za bal, a zanimljivo, i Ema je 2018. godine ponijela titulu Kraljice Hrvatske.

Pjevačica Indira Levak stigla je u pratnji supruga Miroslava, a crvena kreacija pristajala joj je kao salivena.

Tko je još sve bio na dodjeli, pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +5 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Otkriveno ime djeteta Meghan Markle i princa Harryja koje uskoro treba doći na svijet?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene