Nika Antolos, članica nekadašnjeg ženskog benda Feminnem, proživljava teške trenutke.

Galerija


29-godišnja pjevačica prije dva mjeseca otkrila je kako boluje od multiple skleroze.

Vezani članci Nika Antolos - 5 Naša pjevačica zgrožena prizorom u svojoj zgradi: "Javno lišeni dostojanstva. To se zove nečovječnost" Nika Antolos - 5 Domaća pjevačica progovorila o borbi s bolešću zbog koje je provela dan na hitnoj

Nika Antolos, članica nekadašnjeg ženskog benda Feminnem, proživljava teške trenutke, a sada je na Instagramu uputila apel predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović da se legalizira ulje kanabisa za pomoć oboljelima od ove bolesti, koje im pomaže u olakšavanju simptoma.

Njezin apel prenosimo u cijelosti:

"Bok, ja sam Nika, mama prelijepe djevojčice Sienne i uskoro ću možda prekršiti zakon. Naime bolujem od multiple skleroze i više mi se nekako ne trpi konstantne nagle bolove cijelim tijelom, vrtoglavice, konstantni umor... Sia me moli da se igramo lovice, ali ja nemam snage. A s obzirom na to da medicinsko ulje kanabisa (u pravoj čistoj formi i dozama) u ljekarnama niti postoji niti nosi normalnu cijenu, primorana ću očito biti odlaziti u Sloveniju i ilegalno kupovati isto", započela je.

"Najmanje od svega što trebam uz takvu diagnozu jest stres koji osjećam na samu pomisao da nešto ilegalno radim, i to još dok me dijete doma čeka. Ali još gore me preplavi na pomisao da me Sia gura u kolicima dok ja pomalo u bolovima gasnem... Hrvatska, bilo bi lijepo kad bi moje šlapice prošle bez kršenja zakona i šuljanja po bolnicama, kad bi samo mirovale kraj kauča u mom dnevnom boravku. Nema vremena. Nema jednom niti bit će već. Ja, kao i 6000 ljudi u RH hoćemo pomoć sada. Mi sada živimo. Dopustite nam da se liječimo ili si bar pomognemo LEGALNO."

Predsjednica je odgovorila na njezin upit te ju zamolila da tekst objave pošalje mailom, što je ona odmah i učinila. Iz Ureda predsjednice potvrdili su nam da su zaprimili predstavku. 

"Slušajte svoje tijelo, nemojte dati ni babi, ni didi ni mami da vam kažu bilo što prije nego se išta sazna. Pregledajte se. Ako sumnjate na multiplu sklerozu, na bilo što drugo, odite na mangnetnu rezonancu. Dva sata ćete potrošiti, ali iz toga ne može ništa loše proizaći. Možete samo saznati imate li taj problem ili ste stvarno to ipak umislili. Nadajmo se da su doktori u pravu. Ako ne, onda ste na vrijeme saznali i krećete što prije s terapijom. U plusu ste kako god", napisala je ranije pjevačica također na Instagramu.

Ne možemo je se nagledati: Izgled za koji se doista treba namučiti komentirao i njezin bivši dečko

Prvi službeni izlazak bračnog para Ivanišević nakon rođenja sinčića: Njezina linija ukrala svu pažnju

Predivna u svakoj kombinaciji: Franka Batelić u minijaturnoj haljini pokazala noge i dekolte

Ovako je izgledala prije 13 godina kad je bila Miss Hrvatske, a i danas je prava ljepotica, ali s dugom kosom