Nika Antolos nedavno je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila da joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

Galerija Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminnem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +5 Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminem (Foto: Dnevnik.hr) - 1

Nakon što je objavila vijest o tome da joj je dijagnosticirana multipla skleroza, bivša pjevačica grupe Feminem Nika Antolos progovorila je o počecima svoje teške bolesti s kojom se bori, ali ne prestaje biti optimistična.

Vezani članci Nika Antolos (Foto: Instagram) Domaća pjevačica rastužila obožavatelje fotografijom iz bolnice: "Ja mogu sve, ali moje tijelo baš i ne" Nika Antolos (Foto: IN Magazin) Nika Antolos nije dobila podršku kolega s estrade u borbi s bolešću: "Sramotno slabo"

"Od 18. godine nisam osjećala noge, od stopala do pupka, tek je prije nekoliko tjedana počelo s očima, a problem s ravnotežom i vrtoglavicom imala sam od početka, od prije 11 godina. Uporno su mi govorili da mi nije ništa i da sam se ufurala, no nije tako", poručila je Nika na svom profilu na Instagramu.

"Slušajte svoje tijelo, nemojte dati ni babi, ni didi ni mami da vam kažu bilo što prije nego se išta sazna. Pregledajte se. Ako sumnjate na multiplu sklerozu, na bilo što drugo, odite na mangnetnu rezonancu. Dva sata ćete potrošiti, ali iz toga ne može ništa loše proizaći. Možete samo saznati imate li taj problem ili ste stvarno to ipak umislili. Nadajmo se da su doktori u pravu. Ako ne, onda ste na vrijeme saznali i krećete što prije s terapijom. U plusu ste kako god", izjavila je.

Osim vjere u Boga, Niki dodatnu snagu daje njezina petogodišnja kći, koju je dobila u braku s Aleksejom Rubenom, s kojim je donedavno živjela u Rusiji i prolazila bračnu krizu, nakon čega se vratila u Hrvatsku. 

Njegova prva ljubav bio je nogomet, a danas je izvrstan pjevač: ''Nešto sam morao ostaviti'' Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Mirza Malkoč (Foto: Anamaria Batur) Mirza Malkoč (Foto: Anamaria Batur) +6 Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram)

Stroge upute: Kraljica Elizabeta ima 3 neobična pravila za otvaranje božićnih poklona, evo koja su to Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +1 Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images)

Tri domaće dame pozirale u toaletama, u drugi plan ih stavila izbačena noga Snježane Mehun Nela Kocsis, Snjezana Mehun, Ecija Ivusic (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Nela Kocsis, Snjezana Mehun, Ecija Ivusic (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Korana Gvozdic, Ivan Sarić (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) +2 Franka Batelic (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju